• Maak de online winkel sneller, veiliger, gebruiksvriendelijker en laat meer zaken floreren met Megento 2

Schakel over naar Magento 2-service!

Dit is het beste moment om te migreren van Magento 1 naar Magento 2. Omarm de nieuwste functies en functionaliteit en bescherm uw winkel tegen mogelijke beveiligingsinbreuken. Sluit u bij ons aan om uw e-commerce toekomst veilig te stellen.

Stap over naar Magento 2

Wilt u dat uw webwinkel sneller, veiliger en gebruiksvriendelijker wordt?

Dus zeg vaarwel tegen de beperkingen van verouderde platforms Magento 1 en omarm een ​​wereld aan mogelijkheden, het is tijd om over te stappen naar Magento 2. Wij helpen u de overstap probleemloos te laten verlopen, waarbij al uw gegevens veilig blijven. Met Magento 2 genieten uw klanten van een vlottere winkelervaring en beschikt u over meer betalingsmogelijkheden. Bovendien kunt u promoties plannen en plannen, en werkt uw winkel goed op mobiele apparaten. Het is de toekomst van e-commerce en wij willen het u gemakkelijk maken. Mis de overstap naar Magento 2 niet en zie hoe uw online bedrijf floreert.


Wat is er nieuw in Magento 2:?

 • Geïntegreerde betalingsgateways:
 • Inhoudsfasering en preview:
 • Verbeteringen in het beheerdersdashboard:
 • Mobiel geoptimaliseerd:
 • Voorraadbeheer:
 • B2B-mogelijkheden:
 • Community- en Enterprise-edities

Waarom overstappen naar Magento 2?

Sinds 2020 krijgt Magento 1 geen ondersteuning meer. Bedrijven moesten zorgvuldig plannen en overstappen op Magento 2 om hun online winkels sterk te houden. Bij Magento 1 blijven betekende dat je te maken kreeg met problemen zoals beveiligingsproblemen en meer.

In 2015 kwam Magento 2 uit met betere prestaties, beveiliging en gebruikerservaring. Dit was geweldig nieuws voor eigenaren van Magento-winkels.

Bij Maxsel weten we hoe lastig de overstap van Magento 1 naar Magento 2 kan zijn. Maar we maken het gemakkelijk met de nieuwste tools en technologie. Ook testen wij alles grondig en geven u ondersteuning na de verhuizing. Uw online winkel zal goed werken en aan uw behoeften voldoen. Welkom bij een betere e-commerce toekomst met Maxsel.

Voordelen van Magento 2

Magento 2 is een game-changer voor uw online winkel:

 • Verbeterde prestaties: Magento 2 biedt aanzienlijk snellere laadtijden van pagina’s en betere algehele prestaties.
 • Verbeterde gebruikerservaring: biedt dankzij het responsieve ontwerp een gebruiksvriendelijke ervaring op alle apparaten. Uw website ziet er prachtig uit en werkt prachtig op mobiel, tablet en desktop.
 • Geavanceerde beveiliging: Beveiliging is van het grootste belang in e-commerce. Magento 2 wordt geleverd met robuuste beveiligingsfuncties, die uw bedrijfs- en klantgegevens helpen beschermen tegen mogelijke bedreigingen.
 • Gestroomlijnd afrekenen: het vereenvoudigde afrekenproces vermindert het aantal verlaten winkelwagentjes, waardoor uw verkopen en inkomsten toenemen.
 • Schaalbaarheid: Naarmate uw bedrijf groeit, kan Magento 2 zich eenvoudig aanpassen aan uw veranderende behoeften, waardoor het een toekomstbestendige keuze is.
 • Uitgebreide extensiebibliotheek: Magento 2 biedt een breed scala aan extensies en integraties, waardoor u uw online winkel eenvoudig kunt aanpassen.
 • SEO-vriendelijk: Magento 2 is gebouwd met SEO in gedachten en biedt de tools die u nodig hebt om de zichtbaarheid en ranking van uw website in zoekmachines te verbeteren.

Hoe u kunt overstappen naar Magento 2

Overstappen naar Magento 2 kan een complex proces zijn, maar op de lange termijn is het de moeite waard. Hier zijn enkele stappen om u op weg te helpen:

Plan uw migratie:

Voordat u met het migratieproces begint, is het belangrijk dat u een plan heeft. Dit omvat het identificeren van uw doelen, het kiezen van een migratiemethode en het maken van een back-up van uw gegevens.

Kies een migratiemethode:

Er zijn twee manieren om naar Magento 2 te migreren: handmatige migratie en het gebruik van een migratietool. Handmatige migratie is tijdrovend en foutgevoelig en wordt daarom alleen aanbevolen voor kleine winkels met een beperkte hoeveelheid gegevens. Het gebruik van een migratietool is een efficiëntere en betrouwbaardere optie, maar kan duurder zijn.

Migreer uw gegevens:

Nadat u een migratiemethode heeft gekozen, kunt u uw gegevens naar Magento 2 migreren. Als u een migratietool gebruikt, zal de tool u doorgaans door de stappen leiden. Als u handmatig migreert, moet u uw gegevens van uw huidige e-commerceplatform exporteren en deze vervolgens in Magento 2 importeren.

Configureer uw Magento 2 winkel:

Nadat u uw gegevens heeft gemigreerd, moet u uw Magento 2-winkel configureren. Dit omvat het instellen van uw betalingsmethoden, verzendopties en belastingen.

Test uw Magento 2 winkel:

Nadat u uw Magento 2 winkel heeft geconfigureerd, is het belangrijk om deze grondig te testen om er zeker van te zijn dat alles goed werkt. Dit omvat het testen van al uw pagina’s, producten, categorieën en bestellingen.

Lanceer uw Magento 2 winkel:

Zodra u er zeker van bent dat alles naar behoren werkt, kunt u uw Magento 2-winkel voor het publiek lanceren.

Speak To Our Experts. Call +62 000 11 2299 or Request A Quote