Maxsel webstrategiediensten

We weten hoe we echte strategie kunnen maken

We ontwikkelen strategieën om doelgroepen aan te trekken.

80%

Verkoopgroei

90+

Projecten opgeleverd

Ontwikkelingsstrategie

Met creatieve strategen ontwikkelen we op maat gemaakte en moderne sites en richten we ons op stabiliteit, prestaties en flexibiliteit.

Marketingstrategie

Onze winnende digitale marketingstrategie zorgt ervoor dat uw merk onder de aandacht van het juiste publiek en de juiste mensen komt

UX-Ontwerpstrategie

We ontwikkelen een intuïtief UX-ontwerp voor alle apparaten, met een strategische informatiearchitectuur en een duidelijk end-to-end gebruikerstraject

Creatieve CRO-Strategie

Onze focus was op het creëren van unieke CRO-strategieën die uw publiek laten groeien en bezoekers omzetten in loyale klanten.

Altijd Klaar Om Aan Te Passen Aan Uw Zakelijke Behoeften

Met tientallen jaren strategie-ervaring en een wereldwijd netwerk van branche-experts, bestaat ons inzichten- en strategieteam uit data-experts die inzicht, analyse en hun ervaring gebruiken om een ​​strategie te tekenen en het succes ervan te analyseren. Door de coördinatie van marketinginitiatieven met zakelijke doelstellingen voor zowel de korte als de lange termijn, werken we aan het sluiten van de cirkel van het marketingrendement op de investering voor onze klanten

  • Wij weten hoe u tijd en geld kunt besparen!

  • We weten hoe we nieuwe gekwalificeerde leads en sales kunnen binnenhalen!

  • Wij, als experts op het gebied van digitale marketing, begrijpen uw behoeften!

UX-ontwerpstrategie

Een strategie voor gebruikerservaring is een gedetailleerd plan om de gebruikerservaring af te stemmen op het merk en de algemene doelstellingen van het bedrijf. Een strategie voor gebruikerservaring helpt ervoor te zorgen dat de visie van het bedrijf op de klantervaring werkelijkheid kan worden terwijl de vastgestelde bedrijfsrichtlijnen worden nageleefd.

Een goede UX-strategie bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen. Enkele van de belangrijkste elementen van een strategie voor gebruikerservaring zijn de volgende:

  • Duidelijk gedefinieerde doelen voor uw gewenste gebruikerservaring
  • Krijg een gedetailleerd inzicht in uw gebruikers, hun gedrag, verwachtingen en behoeften door uitgebreid kwalitatief en kwantitatief gebruikersonderzoek.
  • Informatie over vergelijkbare branchetrends en wat uw concurrenten doen.
  • Krijg een duidelijk beeld van hoe uw bedrijf of product momenteel presteert ten opzichte van uw gewenste resultaat.
  • Een plan van wat er moet gebeuren om deze doelen te bereiken, en een overeengekomen set meetwaarden om succes te meten.

taxation planning

Eiusmod tempor incididunt ipsum ut labore dolore magna aliqua. Ut enim minim veniam duisy ipsum sed quis.

Webontwikkeling & ontwerpstrategie

Strategisch Geplande Conversietrechters

Onze webdesignreis begint met de kaart van uw klantreis. We creëren elk element van het UI- en UX-ontwerp om uw gebruikers verder door de trechter te loodsen en het conversieproces te vergemakkelijken.

User Persona-Analyse En Ontwerptrends

Hoewel trends de neiging hebben om de voorkeuren van gebruikers te bepalen, zetten we data op de eerste plaats in ons ontwerpproces. Onze experts ontwikkelen uw gebruikerspersonages en voeren grondig onderzoek uit om ervoor te zorgen dat uw webdesign uw doelmarkten aantrekt en behoudt

Heatmaps En Gebruikersgedrag

Webdesign moet evolueren in reactie op de voorkeuren en het gedrag van uw gebruikers op de site. We gebruiken premium tools om uw activiteiten op de site te monitoren en datagestuurde ontwerpbeslissingen te nemen om de conversiepaden te optimaliseren

Authentieke En Merkgetrouwe Look & Feel

Uw website is een belangrijke aanwinst voor uw merkimago. Van wireframes tot CTA-knoppen, onze experts zorgen ervoor dat elk element van uw webdesign trouw is aan uw unieke identiteit.

Digitale marketingstrategieën

Een digitale strategie is een allesomvattende gids voor het opbouwen van een betere, effectievere online aanwezigheid. De strategie begint met een overzicht van doelgroepen, een analyse van concurrentie, doelen en key performance indicators, en bestaande user journeys.

Digitale strategieën worden gebruikt om de prestaties van websites, mobiele apps, marketingcampagnes, betaalde advertenties en meer te verbeteren. Het gemeenschappelijke doel is om het organische websiteverkeer en de inkomsten uit evenementen te vergroten.

client
testimonials

Eiusmod tempor incididunt ipsum ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis lorem ipsum dolor sit amet.

Edward Kinsjer