• 1

    De B2B-revolutie is hier

Magento B2B webshop laten maken?

Magento B2B webshop laten maken? Verbeter uw B2B-website met Maxsel. Maxsel heeft zorgvuldig een reeks Magento-extensies ontwikkeld, precies ontworpen om uw B2B-verkoop te stimuleren. Onze primaire focus ligt op het leveren van naadloze functionaliteit en het garanderen van gebruiksvriendelijke ervaringen.

We willen B2B-klanten een B2C-achtige website bieden, uitgerust met geavanceerde functies om aanzienlijke bestelhoeveelheden mogelijk te maken, en meer.

Beyond software

VOORDELEN VAN EEN B2B WEBSHOP

Naadloze integraties

B2B-webshops vereenvoudigen het inkoopproces, waardoor bedrijven efficiënt bestellingen kunnen plaatsen en hun accounts online kunnen beheren

Aangepaste prijzen

Bied gepersonaliseerde prijsstructuren aan, waardoor bedrijven kunnen onderhandelen over bulkkortingen, speciale tarieven of contractprijzen.

24/7 bereikbaarheid

Klanten kunnen op elk moment producten of diensten bekijken en bestellen, wat handig is voor bedrijven die in verschillende tijdzones actief zijn

Kostenbesparingen

Lagere administratieve kosten, papierloze transacties en efficiënte orderverwerking dragen bij aan kostenbesparingen voor zowel kopers als verkopers.

Vergroot het bereik

Bedrijven kunnen hun klantenbestand uitbreiden door potentiële kopers buiten hun geografische locatie te bereiken via online toegankelijkheid.

Verbeterd product

InformatieGedetailleerde productcatalogi, specificaties en afbeeldingen bieden uitgebreide informatie om kopers te helpen bij hun besluitvorming

Concurrentie voordeel

Een goed ontworpen B2B-webshop onderscheidt een bedrijf van de concurrentie, trekt meer klanten aan en vergroot het marktaandeel

Analyse en rapportage

B2B-webshops bieden waardevolle inzichten via data-analyse, waardoor bedrijven weloverwogen beslissingen kunnen nemen en hun aanbod kunnen verbeteren.

Efficiënt orderbeheer

B2B-webshops beschikken vaak over mogelijkheden voor het volgen van bestellingen, geschiedenis en nabestellingen, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om hun aankopen te beheren.

Integratiemogelijkheden

Integratie met ERP-, CRM- en andere systemen stroomlijnt de bedrijfsactiviteiten en vermindert de handmatige gegevensinvoer.

Wat is Magento B2B Webshop?

Magento B2B (Business-to-Business) Webshop is een e-commerceplatform dat speciaal is ontworpen voor bedrijven om hun producten of diensten online aan andere bedrijven te verkopen. Het biedt functies en functionaliteiten die tegemoetkomen aan de unieke behoeften van B2B-transacties, zoals het beheren van meerdere kopersaccounts, bulkbestellingen, onderhandelde prijzen, gepersonaliseerde catalogi en meer. Magento is een populair en robuust e-commerceplatform dat zowel B2B- als B2C-oplossingen (Business-to-Consumer) biedt.

  • Betrouwbare en snel presterende Magento B2B-webshop

  • Breng uw bedrijf naar een hoger niveau met Magento B2B Webshop

why a magento b2b webshop ?

Een Magento B2B webshop is uw ticket naar een geoptimaliseerde bedrijfsvoering. Integreer voorraadsystemen naadloos, beheer de logistiek en handel efficiënt grootschalige B2B-bestellingen af. Het stroomlijnt het offerteproces en biedt klanten een persoonlijke ervaring met aangepaste logins en gemakkelijke toegang tot bestelgeschiedenis. Magento: uw sleutel tot B2B-succes.

Verhoog de productiviteit van werknemers

Een aanzienlijk deel van uw uitgaven wordt toegewezen aan uw personeel. Hoe soepeler hun workflow, hoe meer ze bereiken.

Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren van taken die uw medewerkers gedurende de dag herhaaldelijk uitvoeren.

Als u een CRM- of ERP-systeem gebruikt, integreren wij daar naadloos mee. Onze continue synchronisatie met uw B2B-webshop elimineert redundantie en minimaliseert de kans op fouten, waardoor de bedrijfsvoering effectief wordt gestroomlijnd.

Breng uw bedrijf naar een hoger niveau met Maxsel

Maxsel is uw toegewijde partner bij het maken van B2B-webshops, mogelijk gemaakt door Magento 2, het toonaangevende contentmanagementsysteem voor e-commerce. Magento synchroniseert naadloos met voorraadsystemen, logistieke partners en productbeheertools, waardoor het de ideale keuze is voor substantiële B2B-bestellingen.

Ontdek het gemak van onze offertetool voor het aanvragen van bestellingen en geef meerdere gebruikers individuele logins, waardoor ze gepersonaliseerde afleveradressen en toegang tot de bestelgeschiedenis krijgen.

Wilt u een Magento B2B Webshop laten maken door Maxsel Magento Developers?

Geef uw B2B Stor nu een ster