Over ons

About the studio

Welkom bij Maxsel, wij zijn een webontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van geavanceerde, eersteklas websites voor bedrijven van  elke omvang.

Opgericht   in 2019 door CEO Tehsham Khan samen met zijn zakenpartner, die meer dan 15 jaar ervaring heeft  op het gebied van webontwikkeling,  heeft Maxsel zich snel gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die hun digitale zichtbaarheid willen vergroten en alles willen bieden, van aangepast websiteontwerp tot zoekmachine optimalisatie naar doorlopend onderhoud & ondersteuning.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het werken voor opmerkelijke multinationals,  heeft Tehsham Khan een overvloed aan kennis met betrekking tot het stroomlijnen  van bedrijfsactiviteiten en het bouwen  van websites die voldoen aan de behoeften van de klant en voldoen aan de eisen van de markt.

Hij heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van bijna failliete bedrijven om weer op de been te komen door innovatieve en verbeterde e-commerce websites te ontwikkelen die in overeenstemming zijn met de huidige marktstandaarden.

Bij Maxsel erkennen we de waarde die technologie voor bedrijven kan opleveren, maar we zijn ons er ook van bewust dat het duur en uitdagend  kan zijn om uitgaven te beheren.  We hebben daarom een combinatie van premium ontwikkelings- en optimalisatiediensten gebouwd  tegen betaalbare prijzen, zodat bedrijven het meeste uit hun online aanwezigheid kunnen halen zonder de bank te breken.

Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden met verschillende ERP-systemen om zowel Business-to-Business (B2B) als Business-to-Customer (B2C) websites  aan te bieden  . We bieden ook contentoptimalisatie en kunnen verbinding maken met verschillende marktplaatsen om bedrijven te helpen een nog grotere clientele te bereiken. Ons bekwame team heeft ervaring met  marketingwebsites, waaronder  SEO  (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising), om alssist bedrijven het meeste uit hun online aanwezigheid te halen.

Ons bedrijf is  gevestigd in Nederland en heeft een schat aan kennis over de Europese markt. Wij kennen de laatste trends van de markt en kunnen u helpen met een verscheidenheid aan processen, van de financiële afdeling tot de online verkoop van producten.

We zijn gepassioneerd over het helpen van bedrijven om hun online succes te bereiken.  We nemen plezier in het leveren van werk van hoge kwaliteit dat gaat tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen.

Wat ons onderscheidt van andere webontwikkelingsbedrijven is onze toewijding aan onze klanten. Wij geloven dat elk bedrijf een geweldige website verdient en we werken uitgebreid samen met onze klanten om hun specifieke vereisten en doelstellingen te begrijpen. Of u nu een kleine startup of een groot bedrijf bent, we werken met u samen om een website te ontwerpen die  uw merk weerspiegelt, uw publiek betrekt en resultaten produceert.

Ons team bestaat uit ervaren webontwikkelaars, ontwerpers en digitale marketingexperts die gepassioneerd zijn over wat ze doen.  We zijn toegewijd om op de hoogte te blijven van de nieuwste webtechnologieën en trends, zodat we baanbrekende oplossingen aan onze klanten kunnen leveren.

U hoeft niet verder te zoeken dan Maxsel als u op zoek bent naar een betrouwbare, gekwalificeerde webontwikkelingspartner.  Als u meer wilt weten over ons aanbod en hoe we uw bedrijf online kunnen helpen bloeien, neemt u meteen contact met ons op.

style image
bg-right