Ontdek onze Magento-diensten

Magento 2 Onderhoud

Magento 2 Onderhoud

Het afstemmen van de prestaties van uw Magento 2 webshop en het verhogen van de snelheid ervan heeft direct invloed op uw verkeer en omzet. Ontdek hoe belangrijke bedrijfsstatistieken zullen veranderen

Magento-Webshop-SEO-service

Magento Webshop SEO-service

Krijg een winnende SEO-strategie om uw website volledig geoptimaliseerd te houden voor zoekmachines en topposities te bereiken in de zoekresultaten van Google.

Website-UIUX-audit

Website UIUX-audit

Profiteer van waardevolle aanbevelingen over hoe u de bruikbaarheid van uw website kunt verbeteren om een ​​hoger conversiepercentage te bereiken.

Magento-performance-audit

Magento prestatie-audit

Laat Magento-professionals een diepgaande analyse uitvoeren van de prestaties van uw website om de bestaande problemen te vinden en oplossingen aan te bieden om deze op te lossen.

Wij zijn Maxsel Digital Agency

Wat we aanbieden

Onze Magento-ondersteuning en SEO-service bieden uitgebreide oplossingen voor het optimaliseren en onderhouden van uw e-commerce website. Ons team van experts is goed thuis in het Magento-platform en kan u helpen met technische problemen, prestatie-optimalisatie en beveiligingsupdates.

icon-2

Wij zijn een gepassioneerd team

Webshop SEO-service

Webshop SEO-service

Door een combinatie van on-page en off-page SEO-tactieken te gebruiken, zorgen Magento SEO Services ervoor dat de website gemakkelijk vindbaar is door zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Dit omvat het optimaliseren van metatags, header-tags, alt-tags voor afbeeldingen en URL-structuren, evenals het creëren van inhoud van hoge kwaliteit die waardevol is voor zowel gebruikers als zoekmachines.

Webshop-SEO
Webshop-SEO2
graphic-2
Website UIUX-audit

Website UIUX-audit

Website UIUX-audit

Door middel van Ul/UX-audit analyseren experts verschillende elementen, zoals navigatie, lay-out, inhoudspresentatie, visueel ontwerp, reactievermogen en algemene gebruikersstroom. Ze beoordelen ook de prestaties, laadtijden, toegankelijkheid en mobielvriendelijkheid van de website om een ​​soepele en intuïtieve winkelervaring voor klanten te garanderen.

icon-2

Wij zijn een gepassioneerd team

Vergroot het potentieel van uw webshop met Audit

Vergroot het potentieel van uw webshop met Audit

Onze Magento webshop audit duikt diep in de architectuur, bruikbaarheid en functionaliteit van uw online winkel. We identificeren verbeterpunten om de gebruikerservaring te verbeteren, het aantal conversies te verhogen en het verkooppotentieel te maximaliseren. Met bruikbare inzichten stellen wij uw webshop in staat nieuwe hoogten van succes te bereiken

Vergroot het potentieel van uw webshop met Audit (2)
Vergroot het potentieel van uw webshop met Audit (1)
graphic-2

Ons Onderhouds proces

Ons -proces-dutch destop
Ons -proces Dutch mobile
Diensten Info

Laten We Praten!

Wij Staan ​​Klaar Om Uw Project Te Bespreken

Wij Staan ​​Klaar Om Uw Project Te Bespreken

Beginnen? Breng uw bedrijf naar een hoger niveau met Maxsel.

Onze Projecten

Onze Projecten

Visies omzetten in dynamische online realiteit. Elke regel code wordt met precisie gemaakt, zodat uw online succesverhaal vooruitgaat met onze expertise.

We hebben het geluk om met deze geweldige partners samen te werken.